Αρχική

Τι είναι επιτέλους αυτό το Fidget Spinner

image

Αν είστε γονιός παιδιού σχολικής ηλικίας, θα έχετε ήδη ακούσει ή αγοράσει το fidget spinner.

Τι είναι, λοιπόν το fidget spinner;

 Πρόκειται για ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, που απασχολεί κατά βάση τα δάχτυλα του χεριού, αν και έχουν βγει και άλλα διάφορα κόλπα και τρόποι χρήσης του εξίσου διασκεδαστικοί .Μια βόλτα στο YouTube θα σας πείσει!

Θεωρείται,χωρίς όμως να έχει αποδειχθεί, πως μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση του άγχους, της νευρικότητας, της διαταραχής ελλειμματικής προσοχής και του αυτισμού, καθώς επίσης βοηθάει στην αυτοσυγκέντρωση. Ίσως και πιο τολμηρά και στη διακοπη καπνίσματος!

 Αποτελείται από δύο κυρίως κομμάτια: ένα κεντρικό στήριγμα- βάση το οποίο είναι για να μπορεί το παιχνίδι να κρατιέται μεταξύ δείκτη και αντίχειρα και από έναν περιστρεφόμενο έλικα που γυρίζει όταν το «χτυπάς» με το ελεύθερο σου χέρι. Υπάρχουν φυσικά και πιο περίπλοκα designs τα οποία όμως ακολουθούν αυτό το βασικό μοτίβο.

Και αφού κατέκλυσε φυσικά πρώτα την αγορά των ΗΠΑ, έφτασε και στην Ελλάδα για να μας συνεπάρει με την εθιστική του φύση .Τί το κάνει όμως τόσο εθιστικό και διασκεδαστικό;   H αίσθηση που προκαλεί το κράτημα του γρήγορα κινούμενου έλικα καθώς αυτός γυρίζει στον αέρα είναι ο λόγος που το παιχνίδι είναι και τόσο ελκυστικό. 

Η πραγματική διασκέδαση προέρχεται από την προσπάθεια να καταφέρεις διάφορα τεχνάσματα και ακροβατικά όσο το Fidget spinner στροβιλίζεται. Καθώς περιστρέφεται, μπορεί να ισορροπηθεί πάνω στα δάχτυλα, τα δάχτυλα των ποδιών τη μύτη ή το μέτωπό σας!

Το fidget spinner υπάρχει ήδη σε διάφορα καταστήματα με gadget, και ένα από τα πρώτα μαγαζιά που το προμηθεύτηκε στην Ελλάδα, είναι το TEEKETI (Κ.Γαβριηλίδη 10 Κιλκίς) αφού είναι πάντα κοντά στις νέες τάσεις και παρακολουθεί τις εξελίξεις στην αγορά , με σκόπο πάντα την ικανοποίηση του πελάτη.

ΓΚΟΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ

Ευκαιρίες Αγοράς

Τελευταίες Καταχωρήσεις Ευκαιρίaς Αγοράς

Δεν υπάρχουν προς το παρόν καταχωρίσεις σε αυτή την κατηγορία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ