Αρχική

Παγκόσμια ημέρα για τα δικαιώματα των παιδιών

Παγκόσμια ημέρα για τα δικαιώματα των παιδιών

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για τα δικαιώματα των παιδιών, ωφελούμενοι και εκπαιδευτές του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης, επισκέφτηκαν το δημοτικό σχολείο Μαυρονερίου.
Υλοποιήθηκαν γωνιές δράσης, όπου μαθητές και ωφελούμενοι, μέσα από πρωτότυπες αφηγηματικές διαδικασίες, κατανόησαν τις έννοιες των δικαιωμάτων τους. Πολύτιμο εργαλείο σε αυτήν μας την προσπάθεια, το εγχειρίδιο Compassito του Συμβουλίου της Ευρώπης.
Επίσης, μέσα από παιγνιώδεις μορφές του παραολυμπιακού αθλήματος boccia, οι συμμετέχοντες προσπάθησαν να αντιληφθούν, τί σημαίνει για κάποιους συνανθρώπους μας ανήλικους η στέρηση των βασικών αυτών δικαιωμάτων.
Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει στους μαθητές, τους δασκάλους και τη διευθύντρια του δημοτικού σχολείου Μαυρονερίου, οι οποίοι αποτελούν πάντα μια ζεστή αγκαλιά για τους ωφελούμενους του φορέα.
Ο εορτασμός των παγκόσμιων ημερών αποτελεί μέρος της πράξης με τίτλο «ΚΔΗΦ- ΑΜΚΕ Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης» με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και την Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο).

ΓΚΟΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ

Ευκαιρίες Αγοράς

Τελευταίες Καταχωρήσεις Ευκαιρίaς Αγοράς

Δεν υπάρχουν προς το παρόν καταχωρίσεις σε αυτή την κατηγορία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ