Αρχική

Ο Δημήτρης Σισμανίδης υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς

Ο Δημήτρης Σισμανίδης υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς

Ο κ. Δημήτρης Σισμανίδης π. Δήμαρχος Πικρολίμνης και π. Πρόεδρος της ΤΕΔΚ              ν. Κιλκίς ανακοίνωσε ότι κατέρχεται στον εκλογικό στίβο ως υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το Σάββατο 8 Μαρτίου στα τοπικά Μ.Μ.Ε. του ν. Κιλκίς.

Ο κ. Σισμανίδης τόνισε ότι με την υποψηφιότητα του ενώνει τις συνιστώσες της κεντροδεξιάς, αναφέροντας τα ονόματα των κ. Μπαλάσκα, Συμπιλίδη, Γεωργαντά και Κ. Κιλτίδη αλλά ο Συνδυασμός του θα είναι υπερκομματικός και αυτό θα φανεί με τα ονόματα που θα τον στελεχώσουν. Αν θα δοθεί στήριξη στον Συνδυασμό του από την Ν.Δ. αυτό είναι θέμα των κομματικών οργάνων αλλά προφανώς η στήριξη πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Το κείμενο της δήλωσης του κ. Σισμανίδη:

«Καλώς ήρθατε. Καταρχήν θέλω να σας ευχαριστήσω που ανταποκριθήκατε στην πρόσκλησή μου και βρίσκεστε κοντά μου. Σεβόμενος το ρόλο που διαδραματίζει ο Τοπικός Τύπος στην άμεση και αντικειμενική πληροφόρηση αλλά και τη συνδρομή του  στην πολύπλευρη ανάπτυξη του τόπου μας, θέλησα να επικοινωνήσω πρώτα από όλους μαζί σας.

Ο λόγος της σημερινής συνάντησής μας είναι πολύ σοβαρός.

Σας ανακοινώνω την  κάθοδό μου στην αυτοδιοίκηση ως υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς.

Επιστρέφω στο σπίτι μου, μετά από ένα διάλειμμα τεσσάρων χρόνων, γιατί η Αυτοδιοίκηση είναι ένα δημιουργικό πεδίο δράσης και ένας τρόπος συμμετοχικής  έκφρασης, που υπηρέτησα με πάθος, με πολύ αγάπη και μεράκι  και κατέθεσα όλες μου τις δυνάμεις για τον τόπο και τους συμπολίτες μου.

Λέω ότι ‘’επιστρέφω στο σπίτι μου’’ γιατί έτσι νιώθω την Αυτοδιοίκηση. Έχει γίνει πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου καθώς αφιέρωσα τη ζωή μου ως Δήμαρχος – και τούτο δεν έχει το παραμικρό ψήγμα υπερβολής -   στο Δήμο Πικρολίμνης επί τρεις συνεχείς τετραετίες και ως Πρόεδρος στην Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων ν. Κιλκίς  κατά την περίοδο 2002 – 2010.

Η απόφασή μου να κατέλθω στο Δήμο του Κιλκίς δεν ήταν καθόλου εύκολη. Ωρίμασε μετά από βασανιστική σκέψη και μετά από στάθμιση όλων των παραμέτρων και δεδομένων που έχουν προκύψει στο Καλλικρατικό στερέωμα.

Η απόφασή μου είναι οριστική και αμετάκλητη.

 Αναλαμβάνω ένα βαρύ φορτίο: Να ενώσω και να απελευθερώσω όλες τις  δυνάμεις της κοινωνίας μας, να συνθέσω απόψεις και ιδέες με κινητήριο μοχλό την τοπική ανάπτυξη,  και με τη βοήθεια των πολιτών και άξιων και καταξιωμένων στην κοινωνία στελεχών να συγκροτήσουμε ένα ψηφοδέλτιο που θα αποτελεί τη μοναδική και την καλύτερη επιλογή για το Δήμο του Κιλκίς.  

Μοναδική δύναμη και καταφυγή μου είναι ο δημότης. Εκτιμώ την κρίση του, πιστεύω στις  δυνατότητές του και τον θέλω μαζί μου για να συνδιαμορφώσουμε και να υλοποιήσουμε μια νέα πρόταση στο Δήμο Κιλκίς, χωρίς βεβαίως να παραγνωρίζω το παραγωγικό έργο της απερχόμενης Δημοτικής Διοίκησης την οποία σέβομαι και τιμώ. Όπως σέβομαι και τιμώ το έργο και των προηγούμενων Δημοτικών Αρχών.

Η υποψηφιότητά μου στο Δήμο της πρωτεύουσας είναι υποψηφιότητα ενωτική, στιβαρή και με αμιγώς αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά. Το όραμά μου είναι μία όμορφη πόλη, με ζωντανά χωριά, ένας Σύγχρονος Δήμος που να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των συμπολιτών μου.

Αναλαμβάνω μια μεγάλη ευθύνη: Να δώσω στον τόπο μου σιγουριά  και προοπτική, να δώσω στους συμπολίτες μου δύναμη και ελπίδα. Συναισθανόμενος το βάρος αυτής της ευθύνης, δηλώνω ότι θα πράξω το χρέος μου απέναντι στον τόπο και στους συμπολίτες μου. Και όσοι με γνωρίζουν καλά, ξέρουν ότι θα συνεργαζόμουν και με το χειρότερο αντίπαλό μου για να πετύχω την Άνοδο του τόπου μου.

Με σοβαρότητα, συνέπεια, αποτελεσματικότητα, λίγα λόγια και πολύ έργο.

Τόσο εγώ προσωπικά, όσο και οι εκλεκτοί υποψήφιοι που θα συμμετέχουν στη Δημοτική μου παράταξη, είμαστε για τα δύσκολα, και το έχουμε αποδείξει στην πορεία της ζωής μας.

Ξεκινάμε τη μάχη για το Δήμο Κιλκίς, με αισιοδοξία, με ενθουσιασμό, με δυναμικότητα.

Εύχομαι καλή τύχη στους συνυποψηφίους μου, καλό, έντιμο και καθαρό αγώνα κατά την προεκλογική περίοδο.

Και να μην ξεχνάμε ποτέ όλοι μας ότι είμαστε υπηρέτες των πολιτών και δουλεύουμε για την πρόοδο του τόπου μας.

Τον άρχοντα τριών δει μεμνήσθαι: Πρώτον μεν ανθρώπων άρχει, δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει, τρίτο ότι ουκ αεί άρχει.- Αγάθων

                                                 Σας ευχαριστώ¨.

 

ΓΚΟΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ

Ευκαιρίες Αγοράς

Τελευταίες Καταχωρήσεις Ευκαιρίaς Αγοράς

Δεν υπάρχουν προς το παρόν καταχωρίσεις σε αυτή την κατηγορία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ