Αρχική

Το αστικό της Πικρολίμνης δεν ήταν προεκλογικό «πυροτέχνημα»

Το αστικό της Πικρολίμνης δεν ήταν προεκλογικό «πυροτέχνημα»

Πολύ ντόρος έγινε λίγες ημέρες πριν τις επαναληπτικές εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση σχετικά με το αν ο ΟΑΣΘ θα κάνει δοκιμαστικά δρομολόγια στη Δημοτική Ενότητα Πικρολίμνης ή όχι. Σε ρεπορτάζ που είχε κάνει το kilkis-Press.gr (http://www.kilkis-press.gr/page/o-oasth-paei-pikrolimni ), κλιμάκιο του ΟΑΣΘ επισκέφθηκε με λεωφορείο το Παλιό και Νέο Αγιονέρι για να ελέγξει το οδόστρωμα και είχε ανακοινώνει ότι από την 1η Ιουνίου θα ξεκινήσουν και τα δοκιμαστικά δρομολόγια. Στην επίσκεψη τότε παρέστη ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Τσαντάκης, ο οποίος μαζί με τους Δημ. Συμβούλους Πρ. Πεντζερετζή και Γρηγόρη Τσινικόρη είχαν προσπαθήσει πολύ να υπάρχουν δρομολόγια του ΟΑΣΘ στα χωριά της Δ.Ε. Πικρολίμνης. Τα υπόλοιπα είναι γνωστά με την ανακοίνωση του υπ. Δημάρχου Π. Τονικίδη (http://www.kilkis-press.gr/page/o-oasth-anapse-foties-stin-pikrolimni) να κατηγορεί τον Δημοτικό Σύμβουλο για προεκλογικά παιχνίδια με στόχο την υφαρπαγή της ψήφου των Δημοτών.

DSC_7163_1_0.JPGΤώρα, το ΟΑΣΘ έρχεται να επιβεβαιώσει με ανακοίνωση του την έναρξη των δοκιμαστικών δρομολογίων. Συγκεκριμένα αναφέρει στην ανακοίνωση του: «Το ΣΑΣΘ αποφάσισε (αρ. πρωτ. 937/30.05.2014) τη δοκιμαστική εξυπηρέτηση των οικισμών Παλαιού και Νέου Αγιονερίου από τη γραμμή αστικής συγκοινμωνίας Νο89Β "ΚΤΕΛ-Ακροπόταμος". Η εξυπηρέτηση έχει πιλοτικό χαρακτήρα και θα διαρκέσει δύο (2) μήνες, με ημερομηνία έναρξης την 1η Ιουνίου 2014 και ημερομηνία λήξης την 31η Αυγούστου 2014. Τα δρομολόγια εξυπηρέτησης των οικισμών Παλαιού και Νέου Αγιονερίου είναι τα εξής:

Δευτέρα έως Σάββατο:

Αναχωρήσεις από ΚΤΕΛ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: 06:50, 14:45 και 20:05

Αναχωρήσεις από ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟ:       06:55, 09:20 και 17:35

Κυριακή:

Αναχωρήσεις από ΚΤΕΛ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: 08:40, 15:10 και 21:45

Αναχωρήσεις από ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟ:       08:20, 12:20 και 17:55».

Εξέλιξη που ικανοποιεί τόσο τους Δημοτικούς Συμβούλους όσο κυρίως τους κατοίκους που το διεκδικούσαν προκειμένου να μπορούν να συνδεθούν με την Θεσσαλονίκη. Εξέλιξη με την οποία αποδεικνύεται ότι το ΟΑΣΘ δεν ήταν προεκλογικό πυροτέχνημα και ας αποτέλεσε μέγα θέμα των Δημοτικών Εκλογών. 

Σχόλια

χάθηκε?

Που είναι το ποστ που έκαμα πριν από μερικές μέρες??

ΓΙΑΤΊ ΌΧΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΆΣ

με την γραμμή του ξηροχωριου που θα έμπαινε στο Μικροκαμπο ούτε λόγος δεν γίνεται
θα μπορούσε και εδώ να γίνει πιλοτικό ταυτόχρονα με την ανώτερο γραμμή
Δεν είμαστε παιδιά αλλού Θεού, έχουμε και εμείς ως κάτοικοι του Μικροκαμπου τους ίδιες ανάγκες με αυτές των Νέου και παλιού Αγιονεριου
Σας παρακαλούμε λοιπόν να μας εντάξετε και εμάς αυτό το πιλοτικό πρόγραμμα, έστω και αυτοί οι μήνες για εμάς θα είναι ένα Θεού

ΓΚΟΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ

Ευκαιρίες Αγοράς

Τελευταίες Καταχωρήσεις Ευκαιρίaς Αγοράς

Δεν υπάρχουν προς το παρόν καταχωρίσεις σε αυτή την κατηγορία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ