Αρχική | Ιστολόγια

Ασυνήθιστα Νέα

Που κοιμούνται τα παιδιά ...

Που κοιμούνται τα παιδιά ...

 Η ιδέα για το πού κοιμούνται τα παιδιά φαίνεται ακίνδυνη στην αρχή, αλλά με μια πιο στενή επιθεώρηση οι παρακάτω εικόνες αποκαλύπτουν απίστευτες ιστορίες θάρρους, απελπισίας, και - για τους λίγους τυχερούς - χαρά. Η πηγή αυτής της λίστας είναι από ένα απίστευτο βιβλίο που λέγεται " Πού κοιμούνται τα παιδιά »και ο συγγραφέας (και φωτ...Διαβάστε Περισσότερα »

10 γυναίκες που άλλαξαν τον κόσμο

10 γυναίκες που άλλαξαν τον κόσμο

 

 

Είτε κρυμμένες στα παρασκήνια της ιστορίας, είτε εκτεθειμένες στο προσκήνιο, οι γυναίκες, υπήρξαν καθοριστικές στη διαμόρφωση του κόσμου όπως τον ξέρουμε σήμερα. 

 

Amelia Earhart...Διαβάστε Περισσότερα »

10 Δηλητήρια που χρησιμοποιήθηκαν για να σκοτώσουν ανθρώπους

10 Δηλητήρια που χρησιμοποιήθηκαν για να σκοτώσουν ανθρώπους

 Τα δηλητήρια ανήκουν σίγουρα στη κλίμακα των ισχυρότερων όπλων.  Εδώ είναι μια λίστα από τα πιο γνωστά δηλητήρια που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της ιστορίας για να σκοτώσουν ανθρώπους.

10.Κώνειο...Διαβάστε Περισσότερα »

Top 10 Αυτόπτες μάρτυρες που πέθαναν ξαφνικά

Top 10 Αυτόπτες μάρτυρες που πέθαναν ξαφνικά

 Ένας αυτόπτης μάρτυρας μπορεί να είναι εξαιρετικά σημαντικός για τις δικαστικές διαδικασίες.  Σε αυτό το άρθρο θα γνωρίσουμε δέκα διάσημους μάρτυρες που πέθαναν ξαφνικά. Σε κάθε μία περίπτωση, ο θάνατος είναι ύποπτος και έχει δημιουργηθεί μια σειρά θεωριών συνωμοσίας.

10.David Wherley ...Διαβάστε Περισσότερα »

Top 10 χώρες που λογοκρίνουν το διαδίκτυο

Top 10 χώρες που λογοκρίνουν το διαδίκτυο

 Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα δικτατορικά και απολυταρχικά καθεστώτα περιορίζουν την πρόσβαση στα μέσα ενημέρωσης και επιβάλλουν ποινές φυλάκισης για οποιαδήποτε ανάρτηση με "παραπλανητικές" πληροφορίες στις προσωπικές ιστοσελίδες(blogs). Εδώ είναι μια λίστα με τις 10 κορυφαίες χώρες όπου η δραστηριότητα blogging θεωρείται επικίνδυνη ....Διαβάστε Περισσότερα »

Οι πιο νεαροί δολοφόνοι

Οι πιο νεαροί δολοφόνοι

 Αυτή δεν είναι μία λίστα με παιδαριώδη εγκλήματα όπως το να κλέψεις τα παιχνίδια από ένα φίλο, ή ο εκφοβισμός ενός συμμαθητή. Αυτή είναι η λίστα των top 10 νεαρών δολοφόνων. ...Διαβάστε Περισσότερα »

KU KLUX KLAN

KU KLUX KLAN

 Η Κου Κλουξ Κλαν είναι μία οργάνωση λευκών που ιδρύθηκε στο Pulaski του Τενεσί μεταξύ Δεκεμβρίου 1865 και το καλοκαίρι του 1866 ,και αντιτίθεται στη φυλετική ισότητα. Όπλα της: η τρομοκρατία, η βία και οι δολοφονίες. Στόχος της: η καταπίεση των Αφροαμερικανών, των Εβραίων κ.ά. μειονοτήτων, καθώς και ο εκφοβισμός των Ρωμαιοκαθολικών και των εργατικών σωματείων....Διαβάστε Περισσότερα »

Οι χειρότεροι άντρες σε σχέση !

Οι χειρότεροι άντρες σε σχέση !
Τα κορίτσια έχουν πολλά παράπονα σχετικά με τους φίλους τους. Όπως βλέπουν συνέχεια ποδόσφαιρο, βγαίνουν έξω με τους φίλους τους, δεν τις καταλαβαίνουν, μπλα μπλα μπλα ... Λοιπόν, διαβάστε τη παρακάτω λίστα και δείτε πως αυτά είναι μόνο πταίσματα.
 
1. Ο φίλος που διοργάνωσε το βιασμό της φίλης του

10 Εφηβικές ταινίες με σκοτεινό σενάριο

10 Εφηβικές ταινίες με σκοτεινό σενάριο

 Το πιο δημοφιλές είδος ταινιών του σύγχρονου εφήβου είναι οι κωμωδίες, αλλά κατά τη διάρκεια κάθε δεκαετίας, οι εφηβικές ταινίες ταξίδεψαν σε σκοτεινές και τρομακτικές μερικές φορές απεικονίσεις της σχολικής ζωής. Η αληθοφάνεια σε αυτές τις σκοτεινές απεικονίσεις  είναι ότι οι περισσότεροι από εμάς μπορεί να βλέπαμε τέτοιου είδους ιστορίες σε κοινωνικά θεματικές τηλεοπτικέ...Διαβάστε Περισσότερα »

ΓΚΟΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ