Αρχική

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

live love laugh
Εικόνα aphro

Γράφω με αφορμή, τα άρθρα άλλων συναδέλφων εκπαιδευτικών, για τον σχολικό εκφοβισμό. Μετά από αρκετό προβληματισμό και ενδελεχή έρευνα κατάφερα να συλλέξω πληροφορίες για το άρθρο αυτό. Ας σημειωθεί πως είναι πενιχρή η βιβλιογραφία, για το εν λόγω φαινόμενο στην Ελλάδα.  Προσπάθειες να περιστείλουν το φαινόμενο, έγιναν με την εισαγωγή του άρθρου  312 του Ποινικού Κώδικα. O τίτλος του... Διαβάστε Περισσότερα »

Beta Chef
Εικόνα Beta Chef

 Πλούσιο σε αρώματα, πικάντικο και γλυκαμένο από  το πετιμέζι, αυτό το χοιρινό προορίζεται  να κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις στο τραπέζι της γιορτής. Συνταγή: Γεωργία Κοφινά Φωτογραφία: Γιώργος Δρακόπουλος Food Styling: Elena Jeffrey   Χοιρινό «ρόστο» με μπίρα, πετιμέζι και πιπέρια Έτοιμο σε 2 ½ ώρες + 8 ώρες μαρινάρισμα Θέλει λίγη προσπάθεια Υλικά για... Διαβάστε Περισσότερα »

Camera Work
Εικόνα camerawork

 Εννιά φωτογραφίες που συγκλόνισαν τον κόσμο   Εάν οι φωτογραφίες είχαν φωνή τι θα έλεγαν; Εάν οι φωτογραφίες που κατέγραψαν μια ιστορική στιγμή μπορούσαν να μιλήσουν τι θα μας μετέφεραν? Σας παρουσιάζουμε σήμερα 9 συγκλονιστικές φωτογραφίες του 20ου αιώνα που όλοι τις έχουμε δει αλλά συχνά αγνοούμε πότε από ποιόν και πώς τραβήχτηκαν. Καλύτερα όμως να μιλήσουν οι ίδιες...... Διαβάστε Περισσότερα »

insta-press
Εικόνα insta-press

  Δε ξέρω, όταν τελειώνουν οι γιορτές με πιάνει μια μελαγχολία. Κι όταν με πιάνει μια μελαγχολία ακούω πάντα αυτό..     Πήρα, λοιπόν, το κινητό στα χέρια κι είπα να θυμηθώ τις στιγμές που πέρασαν μέσα από τα κλικ της κάμερας μου. Η Μεγάλη Δευτέρα με βρήκε στο κατασκηνωτικό μας κέντρο στο Καβαλάρι, να μαγειρεύω για τα μικρά μας προσκοπάκια   Άγχος. Μεγάλη ευθύνη, που την πήρα... Διαβάστε Περισσότερα »

Music in your life
Εικόνα Music in your life

  Ότι και να λέμε στο θέμα της διασκέδασης ... σαν τα live δεν έχει !   Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013 ο Βασίλης Παπαδόπουλος στο Burlesque   Ο Βασίλης Παπαδόπουλος στις SOLO αναζητήσεις του την Πέμπτη το βράδυ στο BURLESQUE, εξερευνά τις πολύ προσωπικές του πτυχές και τις ξεδιπλώνει, μέσα από τραγούδια που το κάθε ένα από αυτά σημαίνει κάτι... Διαβάστε Περισσότερα »

Στραβά κι Ανάποδα
Εικόνα stravakianapoda

Βασικά καλησπέρα σας Πριν από λίγες μέρες άκουσα τυχαία μια συζήτηση ενός φίλου  που διατηρεί ένα εμπορικό κατάστημα στο Κιλκίς. Το μεγάλο του ερώτημα ήταν το ΓΙΑΤΙ δεν τον στηρίζουν άνθρωποι που αυτός στηρίζει(καταστηματάρχες) και γιατί  η κίνηση του μαγαζιού του σε γενικές γραμμές   είναι πεσμένη . Φίλε Χ…. Το ερώτημα αυτό δεν είναι μόνο δικό σου αλλά και πολλών άλλων... Διαβάστε Περισσότερα »

Ασυνήθιστα Νέα
Εικόνα Ασυνήθιστα Νέα

 Η ιδέα για το πού κοιμούνται τα παιδιά φαίνεται ακίνδυνη στην αρχή, αλλά με μια πιο στενή επιθεώρηση οι παρακάτω εικόνες αποκαλύπτουν απίστευτες ιστορίες θάρρους, απελπισίας, και - για τους λίγους τυχερούς - χαρά. Η πηγή αυτής της λίστας είναι από ένα απίστευτο βιβλίο που λέγεται " Πού κοιμούνται τα παιδιά »και ο συγγραφέας (και φωτογράφος και κάτοχος των... Διαβάστε Περισσότερα »

Χρήστος Σπίγκος
Εικόνα Χρήστος Σπίγκος

 «Εκατό χρόνια μετά την απελεύθερωση του Κιλκίς, η ιστορία της πόλης μοιάζει με ανεξερεύνητη ήπειρος».             Μια περίεργη στ’ αλήθεια διαπίστωση από κάποιον που, χρόνια τώρα, επιμένει να μας μαθαίνει την ιστορία του τόπου μας, γενέθλιου ή μη.             Από... Διαβάστε Περισσότερα »
VIO-KAR PLUS
ΓΚΟΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ

Ευκαιρίες Αγοράς

Τελευταίες Καταχωρήσεις Ευκαιρίaς Αγοράς

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ